Temamøte om reiser 7. mai 2015 på Venskaben

Det gleder oss å kunne invitere til en kveld hvor temaet er reiser. Vi har fått med en av Norges beste eksperter, Helge Baardseth, reiseguru, redaktør av reiselivsmagasinet Vagabond og mye annet, som f.eks. arrangør av skrivekurs i inn- og utland. Helge Baardseth er også kjent for å gi gode råd til reiselystne i NRK.

Vi seniorer i Asker reiser mer enn noensinne, vi reiser langt og vi reiser lenge! Selv om mange av oss er meget bereiste og reisevante, kan det være godt å få gode råd om det å reise, hvordan pakke best, hvor skal man reise hen og hvor skal man ikke reise.

Helge Baardseth tilhører selv den aldersgruppen vi kaller seniorer, men det hindrer ham ikke i å reise rundt om i verden.

Han kommer til oss i Seniorsaken 7. mai kl. 18 på Venskaben i Asker. Han presenterer sitt tema for kvelden slik: “En seniorvagabond reiser gjennom mange land”.

Helge Baardseth
Helge Baardseth

Han vil kåsere om reisen som fenomen. Er det noe vi reiser til, eller er det noe vi reiser fra? Om utviklingen innen reiselivet fra tiden før “charteren» og opp tiI dag. Med en personlig vri, “og hvorfor jeg selv begynte å reise, og fortsatte og fortsatte… Og så plusser jeg på med noen av mine favoritt reisemål”.

Her blir det noe å lære for de med lyst til å reise.

Vi i Seniorsaken holder dørene åpne for medlemmer og ikke-medlemmer, alle er like velkomne!

Seniorsaken er en landsdekkende upolitisk interesseorganisasjon for seniorer. Organisasjonen drives av medlemmer som har meldt seg inn, ingen blir automatisk medlem. Asker lokallag ble stiftet i november 2014, og for få dager siden fikk også Bærum sitt lokallag. Vi oppfordrer alle som interesserer seg for seniorenes rettigheter i dagens samfunn til å melde seg inn. Dette gjøres enklest her: www.seniorsaken.no, det koster kr 390 per år for individuelt medlemskap, eller kr 490 for par-medlemskap.

Leder av Seniorsaken Asker Ole Bjørn Andersen
Mob. 482 92 627 seniorsaken.asker@gmail.com