Seniorfilmfestival Sandvika kino, 6.-10. september 2021.

Nå er det mulig å komme seg ut av Korona-isolasjonen. Det arrangeres en seniorfilmfestival i Sandvika kino 6. – 10. september. Dette er en ypperlig anledning til å gjenoppleve sosial omgang og å få gleden av å se gode filmer på stort lerret igjen.

Senior Norge Asker og Bærum vil også være til stede for å møte medlemmene ansikt til ansikt.

I vedlegget finner du linkene for informasjon om seniorfilmfestivalen, program og hvordan man kan kjøpe billetter.

Vi håper å se flest mulig av dere i Sandvika kino.

Med vennlig hilsen

Styret i Senior Norge Asker og Bærum

John John Bruseth har følgende invitasjon til dette unike evenementet:

«Vi blir flere og flere som kommer opp i årene i Norge  – og samtidig så blir vi også friskere og friskere, og mer og mer aktiv – men på kino går seniorene mindre og mindre. De går med andre ord glipp av dette viktige sosiale samlingstedet, de flotte filmene på stort lerret, samtalene om filmen i etterkant, og alt annet godt som det en god kino opplevelse fører med seg – for det er ikke tvil, FILM ER BEST PÅ KINO! 

Dette ønsker SENIORFILM (NIFFS) å gjøre noe med – bidra til å snu trenden, få de som ikke allerede er i aktivitet, (og det er flere av de enn de som er aktive) få de opp av sofaen, ut og treffe andre, være med i en fellesskapsfølelse – og oppleve gleden av film på det store lerretet igjen. Og selv om festivalen bare strekker seg over kort tid – så vil Odeon sine kinoer følge opp hele året med seniorvisninger, og andre aktiviteter, som diskusjonsforum mm, frem til neste års festival.»

Det vil bli lagt opp et variert festivalprogram med foredrag, debatter, panel-samtaler, utstillinger og andre aktiviteter som skal bidra til å for­sterke kinoens profil og posisjon som kulturinstitusjon hos seniorer. I tillegg vil det selvsagt være VIP gjester, røde løpere, «bobler» og all den «glitter og glam» som hører hjemme på en filmfestival. Definitivt noe å se frem i mot etter en lang og traurig korona periode sier John John Bruseth.

Kinoprogram og påmelding finnes på denne linken: 

https://www.odeonkino.no/seniorfestival og https://www.seniorfilm.no

Oppfordringen er:  Dette vil du ikke gå glipp av – uke 36 ODEON Kino, Sandvika

Hilsen

Senior Norge Asker og Bærum